sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tony Anthony ja Angela Little: Kesytä tiikeri ( Kuva ja sana, 2005)

Alaotsikko Taistelu vihan vallasta todelliseen vapauteen. Kungfun maailmanmestarin raju tarina.

Hirvittävä lähtökohta elämälle tällä lapsella! Ei voi sanoa, että hänellä olisi ollut onnnellinen lapsuus.
Äiti ei välittänyt juuri lainkaan, antoi isoisälle nelivuotiaana kasvatettavaksi ja isoisä kasvatti kovuudella kungfun mestariksi. Huh! Ei tee mieli opiskella tuota alaa...

Mietitytti miten meditatiivinen, keskittymistä vaativa kamppailulaji tuottaakin kalliisti palkattuja henkivartijoita maailman rikkaille, jotta järjestö saisi rahoituksensa...yhtä epäuskottavaa kuin palkkapaimenet ja tv-evankelistat, jotka keräävät rahoja katsojilta, " Jeesuksen nimessä"... Ei tunnu aidolta ja uskottavalta. Mutta mielenkiintoinen kertomus elämästä, kääntymisestä ja uskon alkutaipaleesta. Haasteita varmaan riittää  siitä eteenkinpäin!
Vankilakuvaukset puhuttelevia. Varsinkin vierailijoiden merkitys - Tonylla ei koskaan  käynyt ketään katsomassa häntä, kunnes eräs kristitty mies tuli viikko toisen jälkeen tapaamaan häntä ja sai uskollisuudellaan ja aitoudellaan Tonyn lopulta kiinnostumaan Jumalasta ja Jeesuksesta. Ja rukoilemaan pelastuksen rukouksen itsekin... Siitä alkoi sitten ketjureaktio kun muutkin, elämässään rakkaudesta vaille jääneet  vangit kiinnostuivat rakkauden Jumalasta ja alkoivat myös kääntyä Jumalan puoleen.  

Toisella tavalla haastava vaihe olikin sitten taas uskoontulon jälkeen kun piti elää tavallista elämää...



Kesytä tiikeri - Tony Anthony ja Angela LittleKesytä tiikeri - Tony Anthony

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti