sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Cathy Kelly: Nyt ja ikuisesti ( Gummerus, 2009)

Työpaikan kierrätyshyllyä siivotessa ei voi välttyä siltä, että kotiin on ihan vaan pakko kantaa kiinnostavan näköisiä, hyväkuntoisia kirjoja! Tällä kertaa se oli Cathy Kellyn pokkariversio kirjasta Nyt ja ikuisesti, sillä en ole lukenut yhtään hänen kirjoistaan aiemmin ja niitä on kirjastossamme monia - ja muhkeita! Toisaalta usean naisen elämänkulkua kuvaavan kirjan sivumäärä kasvaa helposti esim tämänkertaiseen 467 sivuun, kun pitää myös kertoa heidän elämänsä kulkua laajemminkin!

Tämä kirja oli varsinainen tunnejumppakokemus, kuten viihdekirjallisuuden kategoriaan kuuluvat kirjat usein ovat: sai itkeä myötätunnon kyyneliä, kun päähenkilö kokee kovia ja kun hänen onnensa kääntyy, nousee omakin mieliala tilanteesta riippuen jopa hurmoksiin asti! Kirjan alkulehdiltä lähdetään liikkeelle kolmen eri naisen elämäntilanteen kuvailusta ja kun loppuun asti päästään, ovat kaikki kasvaneet ihmisinä, tehneet rakentavia valintoja elämässään ja sopu on ihmissuhteissa edelleen kasvanut, kun rehellisyys ja totuudellisuus on tullut heidän elämäänsä. Kuten heidän lähimpiensäkin elämään, tietty!

Ehdottoman laadukasta lajissaan. Suositteluaste riippuu senhetkisestä lukutarpeesta, mutta normaaliin, rentouttavaan lepoilulukemiseen ihan kiitettävä ysi  :)

Nyt ja ikuisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti